Renaultfinans

KÖP OCH FINANSIERA DIN RENAULT

ÄGARGLÄDJE ÄR MER ÄN KÖRGLÄDJE
Har du hittat en Renault som passar dig? Härligt! Din nya Renault kommer att ge dig stor körglädje. Men det räcker inte för oss. Målsättningen är att din relation till Renault ska vara lång och lycklig, att du ska uppleva ägarglädje. Förutsättningar för detta är flexibilitet och trygghet i allt från finansiering till försäkring.

Här finner du information om de olika finansieringsformerna
Privat:
Billån, Renault Relax Billån och Renault Relax Privatleasing.
Företag:
Renault Billeasing, Renault Transportbilsleasing, Renault Transportbilslån, Renault Relax Billeasing och Renault Relax Transportbilsfinansiering.

placeholder

Privat

DU KÖR – VI FINANSIERAR
Du har valt din Renault. Nu är det dags att välja finansiering. Det ska vara enkelt och tryggt att bli Renaultägare. Vi hjälper dig att hitta en finansieringslösning som passar din ekonomi.

KORT OM RENAULT BILLÅN

 • Inga övriga avgifter tillkommer.
 • Låna mellan 50 000 kr och 80 % av bilens pris.
 • Använd den nya bilen som säkerhet.
 • Kontantinsatsen är 20 %.
 • Återbetalning: 7 år för ny bil, 6 år för begagnad bil.
 • Välj mellan fast och rörlig ränta. Eller rörlig ränta med räntetak!
 • Förmånlig försäkring hos Renault Försäkring.
 • Renault låneskydd ingår fritt i tre månader. Mer information om låneskydd>>

Renault Relax Billån

Med Renault Relax Billån får du ett smidigt och bekvämt bilägande. I månadskostnaden ingår finansiering, försäkring och service.

FINANSIERING
I Renault Relax Billån är förstås Renault Billån det givna alternativet, det hörs ju inte minst på namnet. Tillsammans med Volvofinans får du alla kostnader på en faktura, givetvis utan både uppläggnings- och aviavgift. Genom Volvokortet får du en extra drivmedelsrabatt på 15 öre/liter för diesel och 10 öre/liter på bensin och etanol. Renault låneskydd ingår fritt i tre månader. Mer information om låneskydd>>

FÖRSÄKRING
För dig som väljer Renault Relax innebär det inte enbart en förmånlig premie, utan även ett tryggt och säkert bilägande. Renault Försäkring avsätter även 300 kr per år till ett personligt självriskkonto (som mest 900 kr). Allt för att göra ditt bilägande så enkelt som möjligt, så du kan ägna dig åt roligare saker.

SERVICE
Renault Relax ger dig 3 års service med fri lånebil under ditt planerade underhåll. För att förenkla för dig som bilägare har vi dessutom sett till så att vårt servicepaket täcker många av de extra kostnader som man i vanliga fall behöver betala vid en service.

FULL TANK
När du tecknar Renault Relax får du bilen fulltankad så att du kan köra ut på långfärd direkt. Vi låter dig fokusera på körupplevelsen och du slipper tråkiga startkostnader

Kontakta Bilkompaniet för mer information om Renault Relax

placeholder
placeholder

Renault Relax Privatleasing

Med Renault Relax Privatleasing, det enkla alternativet. Du leasar din Renault i tre år till en månadskostnad där finansiering, försäkring och service ingår!

FINANSIERING
I Renault Relax Privatleasing leasar du din Renault till en månadskostnad där finansiering, försäkring och service ingår.* När leasingperioden är slut lämnar du tillbaka bilen och leasar en ny!** Tillsammans med Volvofinans får du alla kostnader på en faktura, givetvis utan både uppläggnings- och aviavgift. Genom Volvokortet får du en extra drivmedelsrabatt på 15 öre/liter för diesel och 10 öre/liter på bensin och etanol.

FÖRSÄKRING
För dig som väljer Renault Relax innebär det inte enbart en förmånlig premie, utan även ett tryggt och säkert bilägande. Renault Försäkring avsätter även 300 kr per år till ett personligt självriskkonto (som mest 900 kr). Allt för att göra ditt bilinnehav så enkelt som möjligt, så du kan ägna dig åt roligare saker.

SERVICE
Renault Relax ger dig 3 års service med fri lånebil under ditt planerade underhåll. För att förenkla för dig som bilägare har vi dessutom sett till så att vårt servicepaket täcker många av de extra kostnader som man i vanliga fall behöver betala vid en service. Fri Renault personbil när du utför intervallservice enligt Renaults underhållsprogram. Kontakta din Renaulthandlare för mer information om Renault Relax.

FULL TANK
När du tecknar Renault Relax får du bilen fulltankad så att du kan köra ut på långfärd direkt. Vi låter dig fokusera på körupplevelsen och du slipper tråkiga startkostnader.

* Försäkringspremie och service enligt tillverkarens rekommendationer. Drivmedel, fordonsrelaterade skatter och förbrukningsmaterial tillkommer.

** Efter avtalstidens slut kan kostnad för ev. skador samt körsträcka utöver budgeterad tillkomma.

FÖRETAG

Renault Billeasing

ANPASSAD EFTER DITT FÖRETAGS BEHOV 
Med Renault Billeasing får du en bilfinansiering anpassad efter ditt företags behov. Du vet vad bilen kostar varje månad och slipper obehagliga överraskningar.

FÖRDELAR MED LEASING 

 • Inga övriga avgifter tillkommer.
 • Dra av 50 % av momsen på leasinghyran.
 • Du binder inte kapital, utan frigör investeringsresurser för annat i företaget.
 • Enkelt att budgetera bilkostnaden.
 • Förmånlig försäkring hos Renault Försäkring

RÄNTA
Välj mellan fast och rörlig ränta. Med fast ränta kommer din kostnad att vara densamma under hela perioden. Väljer du rörlig ränta kan kostnaden gå upp och ner då den är kopplad till referensräntan Stibor 90 dagar. Du kan när som helst byta från rörlig ränta till fast ränta.

placeholder
placeholder

RENAULT TRANSPORTBILSLEASING

Vi erbjuder flera olika skräddarsydda varianter – från en basleasing till ett komplett paket med tilläggstjänster som förenklar din tillvaro som företagare.

FÖRDELAR MED RENAULT TRANSPORTBILSLEASING:

 • Inga uppläggnings- eller aviavgifter.
 • Dra av 50 % av momsen på leasinghyran.
 • Fast eller rörlig ränta.
 • 50 eller 100 % av momsen är avdragsgill (beroende på fordonstyp).
 • Extra rabatt på drivmedel hos Tanka, (f n 15 öre på diesel och 8 öre på etanol/bensin).
 • Enkel administration med samlingsfaktura och kostnadsuppföljning via Volvokort på Internet.
 • Leasing- och Låneskuldförsäkring ingår vid köp av ny Renault Transportbil när du finansierar och tecknar Renault Försäkring.

RENAULT TRANSPORTBILSLÅN

Ett enkelt och tryggt lånealternativ framförallt för dig som lyfter full moms på din transportbil. Du kan använda den nya transportbilen som säkerhet och bestämmer själv om räntan ska vara fast, rörlig eller rörlig med räntetak.

 • Inga uppläggnings- eller aviavgifter.
 • Fast eller rörlig ränta
 • Extra rabatt på drivmedel hos Tanka, (f n 15 öre på diesel och 8 öre på etanol/bensin).
 • Enkel administration med samlingsfaktura och kostnadsuppföljning via Volvokort på Internet.
 • Leasing- och Låneskuldförsäkring ingår vid köp av ny Renault Transportbil när du finansierar och tecknar Renault Försäkring.

RENAULT FÖRSÄKRING
Välj Renault Försäkring i kombination med Renault Transportbilsfinansiering så får du en rabatterad försäkringspremie. Dessutom är du alltid garanterad reparation med Renault Originaldelar som i sin tur ger ökad säkerhet och ett bättre andrahandsvärde.

placeholder
placeholder

Renault Relax Billeasing

Med Renault Relax Billeasing är det enkla valet för att både skaffa och ha företagsbilar. Du har allt i en månadskostnad: finansiering, försäkring och service och Volvokort.

FINANSIERING
I Renault Relax Privatleasing leasar du din Renault genom Renault Billeasing till en månadskostnad där finansiering, försäkring och service ingår. Tillsammans med Volvofinans har ni möjlighet att få alla kostnader på en faktura, givetvis utan både uppläggnings- och aviavgift.

FÖRSÄKRING
Som företagskund får ni 20% rabatt på er försäkringspremie hos renault Försäkring i tre år. Ni väljer själva vilken försäkringsomfattning som passar erat företags behov. Läs mer på www.renaultforsakring.se

SERVICE
Renault Relax ger dig 3 års service med fri lånebil under ditt planerade underhåll. För att förenkla för er som bilinnehavare har vi dessutom sett till så att vårt servicepaket täcker många av de extra kostnader som man i vanliga fall behöver betala vid en service. Fri Renault personbil när du utför intervallservice enligt Renaults underhållsprogram.

DRIVMEDELSRABATT
Med Renault Relax och Volvokortet får ni en extra drivmedelsrabatt med 15 öre/liter på diesel och 10 öre/liter på bensin och etanol.

Renault Relax Transportbilsfinansiering

Med Renault Relax Transportbilsfinansiering finns alternativ både för er som vill köpa eller leasa er Renault. Med Relax får ni en månadskostnad där finansiering, försäkring och service ingår!

FINANSIERING
Vi erbjuder skräddarsydda alternativ då Relax är kompatibelt med både Transportbilslån och Transportbilsleasing. Ni åtnjuter samma fördelar oavsett vilken produkt ni väljer. Tillsammans med Volvofinans har ni möjligheten att få alla kostnader på en faktura, givetvis utan både uppläggnings- och aviavgift. Genom Volvokortet får ni en extra drivmedelsrabatt på 15 öre för diesel och 10 öre på bensin och etanol.

FÖRSÄKRING
Som företagskund får ni 15% rabatt på er försäkringspremie hos renault Försäkring i tre år. Ni väljer själva vilken försäkringsomfattning som passar erat företags behov. Läs mer på www.renaultforsakring.se

SERVICE
Renault Relax ger dig 3 års service med fri Kangoo lätt transporthyrbil under ditt planerade underhåll. För att förenkla för er som bilinnehavare har vi dessutom sett till så att vårt servicepaket täcker många av de extra kostnader som man i vanliga fall behöver betala vid en service. Fri Renault personbil när du utför intervallservice enligt Renaults underhållsprogram.

DRIVELINEGARANTI
Drivlinegarantin omfattar byte eller reparation av fel som beror på material och/eller yrkesmässigt utfört arbete på drivlinans delar enligt vad som anges nedan, när felet har rapporterats på rätt sätt av kunden, samt reparationer av skador som orsakats av fel på andra delar av bilen.

Garantin täcker:
Motorns övre del, cylinderhuvud, AC, ventiler, motorns nedre del, vevhus, hela motorn, turbo, insugningsgrenrör, filter, avgasgrenrör, grenrör, oljekrets, kylvätskekrets, termostat, insprutning generator, startmotor, remskiva, rem, växellåda, transmissionsaxel, bakaxel.

placeholder