Citan Tourer

Citan Tourer – flexibilitet och bekvämlighet

Citan Tourer imponerar med sin komfort och flexibilitet för såväl förare som passagerare. Den generösa kupén med upp till 5 säten erbjuder möjligheter och bekvämlighet utan att kompromissa med det generösa lastutrymmet. Citan Tourer transportbil är enkel att anpassa utifrån dina krav med smarta förvarningslösningar, flexibla sittplatser och inte minst en följsam körupplevelse.

Om lastutrymmesvolymen på upp till 2 390 liter inte räcker för alla dina transporter kan du som valt fast dragkula självklart även koppla på släpvagn.

En minibuss med innovativ teknik

I Mercedes-Benz Citan Tourer är säkerhet och innovativ teknik en väsentlig del av körningen, oavsett om du ska transportera last eller människor. Med exempelvis aktiv kurshållningsassistent, parkeringspaket och dimstrålkastare i LED-teknik ges förare, passagerare och medtrafikanter en trygg och säker körning. Den smarta tekniken är framtagen för din bekvämlighet, med bland annat trådlös mobilladdning och MBUX multimediesystem inklusive digitalradio (DAB) och smidig navigation. Den imponerade bränsleeffektiviteten underlättar längre resor och med sidodörrar som kräver minimalt utrymme behöver du som ofta parkerar i trånga utrymmen aldrig oroa dig.

Köp din Citan Tourer hos Bilkompaniet

Upplev den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och kvalitet med Citan Tourer. Upptäck körupplevelsen och njut av varje transport i denna imponerande, kompakta minibuss. Välkommen till Bilkompaniet för provkörning och för att få veta mer om din transportbil från Mercedes-Benz.