Vito Mixto

Med plats för sex passagerare

Den flexibla Vito Mixto låter dig transportera både kollegor och material bekvämt. Trots att det är en transportbil med ett lastutrymme på upp till 41 m³ har komforten för förare och passagerare inte kompromissats med. Ergonomiskt utformade stolar, avancerade underhållningssystem och aktiv avståndsassistent gör att du alltid kan njuta av en bekväm körupplevelse under alla dina resor.

vito_textimage

Vito Mixto finns i tre olika fordonslängder:

  • Kompakt, 4,9 m
  • Lång, 5,14 m
  • Extralång, 5,37 m

Flexibla möjligheter

I denna transportbil bjuder Mercedes-Benz, som alltid, på högsta kvalitet och säkerhet. Den robusta konstruktionen klarar dina högt ställda krav och med avancerad säkerhetsteknik både exteriört och interiört skyddas du, dina passagerare och din last alltid ute på vägarna. Vito Mixto är helt enkelt den ideala bilen för företaget som behöver transportera både personal och material. Den unika förmågan att anpassas efter en mängd olika affärsbehov gör Mercedes-Benz Vito Mixto till ett populärt val av transportbil inom en mängd olika branscher

Köp Mercedes-Benz Vito Mixto på Bilkompaniet

Med en kombination av kraft, komfort och flexibilitet är Mercedes-Benz Vito Mixto bilen för dig som kräver en pålitlig och mångsidig transportlösning. Välkommen in till Bilkompaniet idag och upptäck vad din transportbil från Mercedes-Benz kan göra för dig!