Ford Assistans

Kostnadsfri vägassistans
- ingår vid service

Ford Assistans

FÖR HJÄLP I SVERIGE RING: 0771-81 80 00
FÖR HJÄLP I UTOMLANDS RING: +46 771-81 80 00

Programmera gärna in dessa telefonnummer i din mobiltelefon.

Slipp oron över att bli stillastående. När du servar din bil hos en auktoriserad Fordverkstad ingår kostnadsfri vägassistans. Skulle du råka ut för missöde kontaktar du Ford Assistans. Vi har öppet dygnet runt, årets alla dagar.  Assistansen gäller i de flesta länder i Europa och den gäller fram tills nästa servicetillfälle. Vid köp av en ny personbil eller transportbil från Ford ingår minst ett års kostnadsfri Ford Assistans. Upp till nio personer omfattas.

Så här fungerar det

Om din bil går sönder ringer du bara Ford Assistans på 0771-81 80 00 så skickar vi ut någon till dig så snabbt vi kan. Om vi inte har möjlighet att lösa problemet på plats hjälper vi dig genom att tillhandahålla en ersättningsbil, ordna med alternativa transportmedel för resan dit du ska eller till och med hotellnätter för dig och dina passagerare. Om en reparationen inte kan genomföras samma dag kan du välja mellan:

  • Ersättningbil i max två arbetsdagar
  • Tågresa första klass för den fortsatta resan
  • Reguljärflyg ekonomiklass om en tågresa skulle överskrida sex timmar
  • Högst tre hotellövernattningar medan reparationen genomförs, till ett värde av högst 100 euro (exkl. moms, inkl. frukost) per person och natt (gäller endast om haveriet inträffar mer än 80 km från ditt hem)

Fullständiga villkor för Ford Assistans