Bilverkstad ford

Bilkompaniet Gävle Fordverkstad

Välkommen till en auktoriserad Fordverkstad

Ingen kan din Ford bättre än vad vi som auktoriserad Fordverkstad kan. Våra tekniker genomgår en specialutbildning för Ford och med rätt utrustning och specialverktyg, tillsammans med de senaste programvarorna som hör till din Ford, blir din bil servad på rätt sätt hos oss. När du servar din Ford hos oss ingår alltid Ford Assistans, oavsett ålder eller körsträcka på bilen.

Vad kostar ett servicebesök?

Kostnaden för ditt servicebesök kan variera beroende på vad du har för Ford-modell, hur långt bilen har gått eller vad du vill ska ingå. Priset för ett verkstadsbesök varierar beroende på felets omfattning och vad som behöver åtgärdas.

För prisuppgift på din bil kontakta vår kundmottagning så hjälper de dig att ta fram rätt uppgifter. Du når dem på 026-54 53 60 eller via verkstaden.gavle@bilkompaniet.se

Modell

Connect

Tourneo

Transit Custom

Explorer Plug In Hybrid

Fiesta 1.0T EcoBoost

Focus 1.0T EcoBoost

Kuga 2.0 TDCi

Mustang Mach-E Long R

Mondeo 2.0 TDCi

Puma 1.0 125

Ranger 2.0 EcoBlue

S-Max 2.0 EcoBlue

Prisexempel inkl moms

6.763kr

6.395kr

7.045kr

7.129kr

5.029kr

5.521kr

7.859kr

3.949kr

6.782kr

4.996kr

7.507kr

5.888kr

Servicelöfte till dig som åker transportbil

För dig som använder bilen som ett arbetsredskap är det såklart viktigt att snabbt kunna få hjälp för att kunna återvända ut på vägarna igen. Våra verkstäder strävar efter att snabbt få din transportbil diagnostiserad och åtgärdad.

Vårt servicelöfte till våra transportbilskunder
– Diagnos inom 4 timmar *
– Service inom 24 timmar **
– Reparation inom 48 timmar ***
– Hämta och lämna service **

* 4 timmar från det att bilen anlänt till verkstad (inom ordinarie arbetstid). Gäller endast vid driftsstopp.
** Extra avgifter kan tillkomma. Lokala avvikelser  kan förekomma.
*** Transportbilar med driftstopp prioriteras och det är verkstadens strävan att fordonen ska vara reprerat inom 48 timmar (från att det anlänt till verkstaden), men det är inte alltid möjligt att uppfylla.

Partslink24

Hos oss kan du som fristående verkstad köpa Ford originalreservdelar via Partslink24. Du ansluter dig och beställer via https://www.partslink24.com/partslink24

Partslink24 är ett webbaserat system som innehåller en komplett reservdelskatalog från Ford och flera andra märken. Ni slipper själva hålla ett lager utan när ni lagt beställningen kan ni komma och hämta delarna hos oss alternativt så skickar eller kör vi ut det till er mot en kostnad enligt överenskommelse. För mer information logga in på Parts Link 24 alt kontakta vår reservdelsavdelning.

Öppettider i Gävle

Verkstad Mån – Fre 07.00-16.00
Utlämning av bilar till 17.00
Dag före helgdagar – 17.00