KIA-verkstaden

Välkommen till oss på Kia Gävle Vi finns som vanligt på Kryddstigen 43

Auktoriserad Kia-verkstad i Gävle

Här utför vi Kia Originalservice. Vi använder Kia diagnosinstrument som läser av bilens kondition i ett världsomspännande system med uppdateringar och kontroll av komponenter. Vi använder alltid reservdelar och smörjvätskor i original, och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken– något som även ökar bilens andrahandsvärde. När du lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer. Våra servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin.

Med en originalservice får du:

*Gäller till din bil fyllt 7 år eller rullat 15 000 mil

Våra auktoriserade Kia-verkstäder har tillgång till alla specialverktyg och reparationsanvisningar från fabriken som byggt din bil. Detta gör att du kan känna dig trygg när du lämnar din Kia till en auktoriserad Kia-verkstad.

 

KIA logo hood

Kontakt – Öppettider Kia-verkstaden i Gävle

Kryddstigen 43, 80261 Gävle
Telefon: 026-402 56 40
Öppettider:
Måndag-fredag 06:45-17:00, Lördag & Söndag Stängt

Teckna Kia Serviceavtal hos oss
På Kia vill vi ta hand om både dig och din bil. Vi gör allt för att ditt bilägande ska vara så enkelt som möjligt. Med våra serviceavtal får du alltid service och underhåll som är anpassat till just din Kia. Din bil bibehåller sin höga kvalitet och du färdas säkert på vägarna.

Fri assistans i upp till 7 år
När du köper en ny Kia ingår Fri Assistans till första servicetillfället. När du därefter servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad får du inte bara en originalservice med högsta kvalitet på allt från själva utförandet till varje liten reservdel. Du får också automatiskt en kostnadsfri förlängning av KIA ASSISTANS som gäller till nästa servicetillfälle.

7 års fria kartuppdateringar
Varje ny Kia-bil med fabriksmonterad navigation har rätt till upp till sju års fri kartuppdatering i samband med service hos en Kia-auktoriserad verkstad.

Gävle - KIA

Verkstad

placeholder
Robin Höglenius
Servicerådgivare
Tel: 026-402 56 40
placeholder
William Franzen
Servicerådgivare
Tel: 026-402 56 40
placeholder
Rickard Engman
Servicerådgivare Garanti
Tel: 026-402 56 40
placeholder
Hans Päätalo
Tekniker
placeholder
Mikael Forsmark
Tekniker
placeholder
Reza Rajabi
Tekniker
placeholder
Bobby
Tekniker
placeholder
Eddy Höglenius
Serviceschef
Tel: 026-402 56 40

*Kias 7 åriga nybilsgaranti
Den sjuåriga nybilsgarantin gäller för nya Kia-bilar som registreras från och med 1:a januari 2010. Garantin följer bilen och upphör sju år efter första registreringsdatum eller efter 15 000 körda mil, det som först uppnås, alternativt med obegränsad körsträcka de första tre åren. Obegränsad körsträcka är undantaget för bilar i yrkesmässig trafik, såsom taxi och budbilar. För att nybilsgarantin ska gälla så måste all service utföras antingen av en auktoriserad Kia-verkstad eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt Kias serviceprogram under hela garantitiden. Giltig i EU-länder (plus Norge, Schweiz, Island och Gibraltar).