Citan och eCitan

Imponerande lastutrymme i kompakt design

Nya Citan Skåpbil är speciellt utformad för att lösa dina transportuppdrag på bästa sätt. Lastutrymmet på upp till 2,9 m3 har en imponerande volym trots modellens kompakta design och kupén är ergonomiskt utformad med praktisk förvaring. När du köper din nya Citan Skåpbil kan du även anpassa och optimera passagerarutrymmet utifrån dina förutsättningar. För dig som ofta kör transporter med en passagerare finns det robusta tvåsitsiga främre passagerarsätet, medan du som ofta behöver ett extra utrymme kan välja det bekväma fällbara passagerarsätet med lastgaller för att enkelt kunna lasta längre föremål.

 

eCitan Skåpbil

Dyk in i morgondagens transportlösningar med eCitan – den elektriska skåpbilen för den moderna staden. Med sin innovativa design kombinerar eCitan Skåpbil rymd med smidighet, vilket gör den idealisk för urbana miljöer. eCitan representerar inte bara en grön körupplevelse, utan även en kostnadseffektiv investering för ditt företag. Upptäck nästa generations arbetsfordon med eCitan Skåpbil.

Med en låg lastkant och lätt åtkomst blir lastning och lossning enklare än någonsin. Den breda bredden mellan hjulhusen gör det möjligt att hantera större objekt, och du kan välja mellan asymmetriska, tvådelade bakdörrar eller skjutdörrar för höger och vänster sida, rutor i bakfönstren samt en baklucka med fönster beroende på dina behov.

Säkerhet och intelligent uppkoppling

Säkerhet är en prioritet i Mercedes-Benz Citan Skåpbil. Oavsett om du är ensam ute på vägen eller har passagerare med dig kan du känna dig trygg tack vare det omfattande skyddet som inkluderar sex krockkuddar, trötthetsvarnare och sidvindsassistent som standard.

Nya Mercedes-Benz Citan har dessutom intelligent uppkoppling som hjälper dig att arbeta effektivare. Den 7 tum stora touchskärmen håller dig uppdaterad om aktuell trafikdata för att du ska nå ditt mål snabbare och du kan även ladda din mobil trådlöst. Multimediasystemet MBUX kan styras via pekskärmen, multifunktionsratten eller röststyrning och under din körning får du obegränsade möjligheter till information, underhållning och extra säkerhetsfunktioner.

Laddning och eldrift

Om du väjer eCitan så får du en transportbil som tack vare eldriften lämpar den sig perfekt för att köra i innerstäder – samtidigt som högvoltsbatteriet har tillräcklig räckvidd för lite längre resor och utflykter. Det generösa lastutrymmet gör transporterna lätta och möjlighet att komplettera med en dragkrok. Det innebär att du kan dra släpvagnar eller annan utrustning när du behöver.

Räckvidd

28 mil

Laddningstid

38 min

Lastvolym

Upp till 3,62 m3

Effekt

Upp till 90 kW

Köp din Mercedes-Benz Citan hos Bilkompaniet

Mercedes-Benz Citan Skåpbil har enastående prestanda, stil och komfort i kompakt design. Med sin flexibilitet, säkerhet och intelligenta uppkoppling är den idealisk för att göra dina transporter mer produktiva. Oavsett om du behöver transportera varor, passagerare eller hålla dig uppkopplad är Citan redo att möta dina behov på ett imponerande sätt.

Välkommen in till Bilkompaniet för din nya Mercedes-Benz Citan.