Vito

Flexibla anpassningsmöjligheter för dina behov

Med Mercedes-Benz Vito Skåpbil sätter du kvalitet och mångsidighet i förarsätet. När du är i behov av en pålitlig transportlösning för din verksamhet levererar Vito Skåpbil över förväntningarna.

Oavsett om du behöver transportera varor, material eller utrustning möter skåpbilens flexibla anpassningsmöjligheter alla dina krav. Vito Skåpbil kommer med två olika axelavstånd och i tre olika karosslängder, så att du kan välja den perfekta storleken och utformningen för just dina behov. Med upp till 6,6 m3 lastutrymme finns det gott om plats för allt som du behöver frakta.

En transportbil med komfort

Vi förstår vikten av en bekväm arbetsmiljö. Med ett ergonomiskt designat förarutrymme kan du njuta av komfort under långa arbetsdagar och med lättillgängliga reglage, digital innerbackspegel och den automatiska klimatanläggningen THERMOTRONIC blir varje resa både trygg och bekväm för dig och dina passagerare.

Vito Skåpbil imponerar inte bara med sin funktionalitet utan även med sin attraktiva design. Det karakteristiska frontpartiet och den moderna utformningen gör intryck på både insida och exteriör. Med en motorstyrka på upp till 140 kW får du dessutom den kraft och pålitlighet som du behöver för en körupplevelse utan kompromisser.

E-Vito Skåpbil

Mercedes-Benz eVito Skåpbil är den perfekta lösningen för företag som strävar efter att förena hållbarhet och prestanda i sina dagliga transporter. Den eldrivna transportbilen erbjuder en imponerande kombination av miljövänlig drift och funktionalitet som gör den till ett kraftfullt verktyg för företag av alla storlekar.

eVito Skåpbil har en imponerande räckvidd på upp till 26 mil räckvidd på en enda laddning, vilket gör den till ett praktiskt val för dagliga arbetspendlingar och leveranser. Transportbilen är utformad med fokus på utrymme och funktionalitet, och är lätt att anpassa efter just dina behov. Oavsett om du transporterar varor, utrustning eller passagerare erbjuder eVito Skåpbil alltid flexibilitet och praktiska lösninga

Om eVito Skåpbil

  • 100 % eldriven.
  • Upp till 26 mil räckvidd.
  • Generöst lastutrymme som kan hantera upp till till 6,6 m³ gods.
  • Tar dig från 10 % till 80 % laddning på enbart 35 minuter (snabbladdningsstationer).
  • Finns i två fordonslängder – 5,14 m och 5,37

Säkerheten i fokus

Mercedes-Benz har alltid satt säkerheten i främsta rummet, och den eldrivna transportbilen är inget undantag. Med avancerade säkerhetsfunktioner som adaptivt bromsljus, trådlös däcktrycksövervakning och avancerade assistanssystem kan du känna dig trygg på vägen, oavsett om du kör i stadstrafik eller på landsväg.

Köp din Mercedes-Benz Vito Skåpbil hos Bilkompaniet

Vito Skåpbil tar ta din verksamhet till nästa nivå med anpassningsbar lastkapacitet, komfort och praktisk design. Välkommen in till oss på Bilkompaniet idag för att utforska alla de fördelar som Mercedes-Benz Vito Skåpbil har att erbjuda.