Vito

Mercedes-Benz Vito Transportbil

Letar du efter en pålitlig och flexibel transportlösning? Med fokus på kvalitet och funktionalitet erbjuder Mercedes-Benz Vito en imponerande kombination av generöst lastutrymmen, kompakt design och enastående prestanda som passar perfekt för alla dina företagsbehov.

Mercedes-Benz Vito Skåpbil

Med Mercedes-Benz Vito Skåpbil sätter du kvalitet och mångsidighet i förarsätet. När du är i behov av en pålitlig transportlösning för din verksamhet levererar Vito Skåpbil över förväntningarna.

Oavsett om du behöver transportera varor, material eller utrustning möter skåpbilens flexibla anpassningsmöjligheter alla dina krav. Vito Skåpbil kommer med två olika axelavstånd och i tre olika karosslängder, så att du kan välja den perfekta storleken och utformningen för just dina behov. Med upp till 6,6 m3 lastutrymme finns det gott om plats för allt som du behöver frakta.

En transportbil med komfort

Vi förstår vikten av en bekväm arbetsmiljö. Med ett ergonomiskt designat förarutrymme kan du njuta av komfort under långa arbetsdagar och med lättillgängliga reglage, digital innerbackspegel och den automatiska klimatanläggningen THERMOTRONIC blir varje resa både trygg och bekväm för dig och dina passagerare.

Vito Skåpbil imponerar inte bara med sin funktionalitet utan även med sin attraktiva design. Det karakteristiska frontpartiet och den moderna utformningen gör intryck på både insida och exteriör. Med en motorstyrka på upp till 140 kW får du dessutom den kraft och pålitlighet som du behöver för en körupplevelse utan kompromisser.

E-Vito Skåpbil

Mercedes-Benz eVito Skåpbil är den perfekta lösningen för företag som strävar efter att förena hållbarhet och prestanda i sina dagliga transporter. Den eldrivna transportbilen erbjuder en imponerande kombination av miljövänlig drift och funktionalitet som gör den till ett kraftfullt verktyg för företag av alla storlekar.

eVito Skåpbil har en imponerande räckvidd på upp till 26 mil räckvidd på en enda laddning, vilket gör den till ett praktiskt val för dagliga arbetspendlingar och leveranser. Transportbilen är utformad med fokus på utrymme och funktionalitet, och är lätt att anpassa efter just dina behov. Oavsett om du transporterar varor, utrustning eller passagerare erbjuder eVito Skåpbil alltid flexibilitet och praktiska lösningar.

Säkerheten i fokus

Mercedes-Benz har alltid satt säkerheten i främsta rummet, och den eldrivna transportbilen är inget undantag. Med avancerade säkerhetsfunktioner som adaptivt bromsljus, trådlös däcktrycksövervakning och avancerade assistanssystem kan du känna dig trygg på vägen, oavsett om du kör i stadstrafik eller på landsväg.

Laddning

Från 10 % till 80 % på enbart 35 minuter (snabbladdningsstationer).

Eldriven

100 %

Räckvidd

Upp till 26 mil.

 

Generöst lastutrymme

Hantera upp till till 6,6 m³ gods.

Två fordonslängder

Välj mellan 5,14 m och 5,37 m.

Vito Mixto

Mercedes-Benz Vito Mixto är den optimala lösningen för ditt företags varierande transportbehov. Med ett generöst lastutrymme och plats för sex personer kombinerar bilen det bästa av två världar och ger dig en perfekt balans mellan passagerarutrymme och lastkapacitet.

Med plats för sex passagerare

Den flexibla Vito Mixto låter dig transportera både kollegor och material bekvämt. Trots att det är en transportbil med ett lastutrymme på upp till 41 m³ har komforten för förare och passagerare inte kompromissats med. Ergonomiskt utformade stolar, avancerade underhållningssystem och aktiv avståndsassistent gör att du alltid kan njuta av en bekväm körupplevelse under alla dina resor.

Vito Mixto finns i tre olika fordonslängder:

 • Kompakt, 4,9 m
 • Lång, 5,14 m
 • Extralång, 5,37 m

Vito Tourer

Mercedes-Benz Vito Tourer är en optimal minibuss med funktionalitet, flexibilitet och komfort. Med rymlig interiör och plats för upp till åtta passagerare garanterar denna modell en behaglig resa för samtliga i fordonet. Den mångsidiga designen, imponerande komforten och höga säkerheten gör Vito Tourer till ditt självklara val både privat och som företagsbil.

Prestation och Effektivitet

Vito Tourer är utrustad med kraftfulla motorer som är kända för sin bränsleeffektivitet. Vare sig du pendlar korta sträckor eller reser långt så gör denna modell från Mercedes-Benz varje körning till en smidig upplevelse.

Avancerade säkerhetsfunktioner

Säkerhet är en kärnprincip för Mercedes-Benz, och Vito Tourer är inget undantag. Fordonet är utrustat med en mängd avancerade säkerhetsfunktioner som aktiv bromsassistans och döda vinkelassistans – allt för en trygg och säker resa för både förare och passagerare.

Några säkerhetsfunktioner:

 • Aktiv bromsassistans
 • Stöldskyddspaket
 • Mercedes-Benz nödanropssystem
 • Airbags
 • Döda vinkelassistent

Unik Komfort

 • Upp till 9 sittplatser
 • Kraftfull och bränsleeffektiv motor
 • Högkvalitativ och ergonomisk design

Prestanda & Utseende

 • 174 kW effekt
 • Tre olika fordonslängder

eVito Tourer

Den eldrivna eVito Tourer är minibussen för dig som söker imponerande räckvidd, tillförlitlighet och komfort för alla passagerare. Med hela 9 sittplatser, rymlig interiör och en effektiv, tyst elmotor gör Mercedes-Benz eVito Tourer det lätt att göra miljömedvetna val.

Kraft och komfort möter klimatsmart körning

I eVito Tourer visar Mercedes-Benz effektivt hur kraft och komfort möter klimatsmart körning. Med endast 40 minuters laddningstid (snabbladdningsstationer) och 36 mils räckvidd tillåter den eldrivna minibussen dig att känna dig fri. Den rymliga interiören med plats för upp till 8 passagerare inbjuder till såväl spontana familjeutflykter som långa företagsresor – alltid med högsta komfort och körglädje.

Trygghet under alla dina resor

Designad med säkerhet och komfort i fokus blir varje körning med eVito Tourer en trygg och bekväm resa för dig och alla dina passagerare. Välj mellan två fordonslängder – Lång (5,14 m) och Extralång (5,37 m).

Komfort i urval:

 • THERMOTRONIC automatisk klimatanläggning
 • Sittkomfortpaket
 • Parkeringspaket med backkamera
 • Elektrisk manövrering av skjutdörrarna

Säkerhet i urval:

 • Adaptivt bromsljus
 • Digital innerbackspegel
 • Aktiv bromsassistent

Prestanda & Utseende

 • Upp till 8 passagerare
 • 36 mils räckvidd
 • 40 minuters snabbladdningstid
 • Upp till 150 kW effekt

Köp din Mercedes-Benz Vito hos Bilkompaniet

Med en kombination av kraft, komfort och flexibilitet är Mercedes-Benz Vito Mixto bilen för dig som kräver en pålitlig och mångsidig transportlösning. Välkommen in till Bilkompaniet idag och upptäck vad din transportbil från Mercedes-Benz kan göra för dig!

Välkommen in till Bilkompaniet för din nya Mercedes-Benz Vito.