Nissan ARIYA

Nissan ARIYA - En ultimat helt eldriven körupplevelse - Bilkompaniet

Nya Nissan ARIYA finns hos Bilkompaniet i :
– Mora, Engelbrektsväg 3. Öppettider: må-fr 09-18, Lö 10-14
– Gävle, Rälsgatan 12. Öppettider: må-fr 09-18, Lö 10-14

– Falun, Ingarvsvägen 12. Öppettider: må-fr 08-18, Lö 11-15, sö 11-15

NISSAN ARIYA Aktuella erbjudanden

Gäller fram till 30.06.2024

Kampanjpris – spara 58.500 kr

Helt eldrivna Nissan ARIYA från 463.500 kr (ord. 513.500)
Förmånsvärde från 2.350 kr/mån[1]

Vid köp av en ny Nissan ARIYA erbjuder vi ett kampanjpris där vi sänker listpriset med 50.000 kr. Dessutom ingår ett serviceavtal, till ett värde av 8.500 kr, som sträcker sig över 3 servicetillfällen[2].

För mer information kontakta din Nissan-agent.

Privatleasing

Avtal på 3 år, årlig körsträcka 1500 eller 2000 mil.

Årlig underhållsservice ingår.

Just nu har vi 50 % rabatt på vinterhjul vid teknande av ett privatleasingavtal.

ARIYA Engage 63 kWh från 5.495 kr/mån[3]
ARIYA Engage 87 kWh från 6.495 kr/mån[3]
ARIYA Advance 87 kWh e-4ORCE från 7.195 kr/mån[3

Prata med din Nissan-agent för mer information.

Säkerhet & teknologier

Nissan ARIYA kommer med de senaste komfort- och säkerhetsteknologierna[4].
Tillgängligt är bl.a:

  • Tillgängliga batteristorlekar på 63- resp. 87 kWh – räckvidd 404-536 km[5]
  • 22 kW trefas ombordladdare
  • ProPILOT Assist med Navi-link
  • 10,8” Head-up Display i vindrutan
  • Bose® Audio System med 10 högt.

 

Nissan ARIYA förbrukning WLTP blandad körning. Wh/km: 176-204, CO2-utsläpp g/km: 0.

Erbjudandet gäller fram till 30.06.2024 och går ej att kombinera med andra avtal eller rabatter. Med reservation för eventuella förändringar. Bilen på bilden är extrautrustad. För mer information kontakta din Nissan-agent.

[1] Förmånsvärde: kostnaden motsvarar skatten per månad för bilförmånen baserat på 50 % marginalskatt

[2] Gäller endast vid köp av en ny ARIYA. Serviceavtalet sträcker sig över 3 år / 9000 mil.

[3] Avtalstid: 36 månader, 4500-6000 mil max. körsträcka (beroende på avtal). Uppläggningsavgift 995 kr och administrationsavgift 59 kr/mån tillkommer. Månadskostnaden är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver hyresavgiften. Erbjuds av Santander Consumer Bank, sedvanlig kreditprövning sker. .

[4] Tillgängliga funktioner beror på version – kan vara standard eller tillval (mot en extra kostnad)

[5] Angivna siffror gällande räckvidd baseras på laboratorietester i enlighet med EU-lagstiftning och är avsedda att jämföra olika bilmodeller. Informationen refererar inte till en specifik bil och Nissan kan inte garantera dessa siffror. Siffrorna behöver inte avspegla ett verkligt körresultat. Tillvalsutrustning, underhåll, körsätt och icke tekniska faktorer som väderförhållanden och topografi kan påverka det officiella resultatet. Siffrorna sattes under den nya WLTP testcykeln (Worldwide harmonizied Light vehicle Test Procedure).

 

Nya Nissan ARIYA med e-4ORCE AWD

EN ULTIMAT HELT ELDRIVEN KÖRUPPLEVELSE

En elektrifierad körning

Med e-4ORCE-teknologi, som innebär dubbla elmotorer och en unik 4-hjulsdriftsteknik, får du med ARIYA den perfekta balansen mellan kraft och kontroll under alla förhållanden. Accelerera med omedelbart vridmoment. Kör obehindrat i alla väglag och på slingriga vägar med full kontroll. Sist men inte minst, njut av en mjuk och bekväm körupplevelse hela tiden.
Läs mer>>

Nya Nissan ARIYA - e-4ORSE-teknologi - en unik 4-hjulsdriftseknik. Upplev hos Bilkompaniet i Mora

Ligg steget före

Utforska fritt. Med upp till 533 km i räckvidd finns det inget som håller dig tillbaka. Valet mellan 2 batteristorlekar samt 2- och 4-hjulsdrift ger dig både räckvidden och greppet du behöver. Har du bråttom? Snabbladdning ger dig ca. 300 km räckvidd på ca. 40 minuter. (1) (2) (9)
Läs mer >>

Nya Nissan ARIYA - upp till 533 km räckvidd

ASSISTERAD KÖRNING OCH SÄKERHET
Högteknologisk och stressfri

Känn dig säkrare. Förarassistanssystem ger dig hjälp på olika sätt. Mycket trafik på motorvägen? Trångt på parkeringsplatsen? Låt Nissan ARIYA assistera dig. (4)

Nissan ARIYA – ProPilot med Navi-link

Nissan ARIYA är utrustad med ProPilot-teknologi utvecklad för att göra din körning säkrare, enklare och mer bekväm… utan att kompromissa med körglädjen. (5)

Nissan ARIYA – ProPilot Park

Tryck och håll ner ProPILOT Park-knappen. Luta dig sedan tillbaka när Nissan ARIYA parkerar sig själv. (5)

Nissan ARIYA – Head-Up Display

Få all viktig information direkt i ditt synfält. Se hastighet, navigationsinformation, ProPILOT-inställningar mm. (5)

Nissan ARIYA Interiör front
Nya Nissan ARIYA - Grill Emblem
Nissan ARIYA Rear
Nissan ARYA touch control Gear panel

ARIYA, EN NY DESIGN

Nissan ARIYA är det nya uttrycket för Nissans elbilsvision. En horisontal linje ersätter tillkrånglade konturer. Nya smala LED-strålkastare lyser i mörkret och försvinner under dagen. Interiört skapar det plana golvet en rymlig lounge-liknande känsla som välkomnar alla.
Läs mer >>

Nya Nissan ARIYA

ANSLUTBARHET
Håll kontakten med ett ord eller en beröring

Det känns bra när bilen lyssnar. Tack vare in-car virtual personal assistant kan du prata med bilen och ditt hem.

Integrerad Alexa AI-assistent

Med Alexa integrerat kan du använda din röst för att spela musik, hitta kaféer eller till och med kommunicera med ditt smarta hem. (7)

Smart reseplanerare

Ställ in den bästa resplanen och välj rutter med laddstationer längs vägen

NissanConnect-appen (8)

Hitta din bil, få destinationer och mer med Nissan ARIYA – allt nära till hands.

*Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50 %.

[1]  Förbrukning 176-204 Wh/km (beroende på version)

[2]  Siffrorna om räckvidd erhålls genom laboratorietester enligt EU:s lagstiftning och är avsedda för jämförelser mellan olika typer av fordon. Informationen avser inte ett särskilt enskilt fordon och utgör inte en del av erbjudandet. Siffrorna avspeglar inte nödvändigtvis det faktiska körresultatet. Tillvalsutrustning, underhåll, körsätt och icke-tekniska faktorer som väderförhållanden kan påverka de officiella resultaten. Siffrorna bestämdes under den nya WLTP-testcykeln (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure).

[3]  CO2-utsläpp under färd (g/km): 0 (och laddning från förnyelsebar energikälla).

[4]  Du bör inte förlita dig uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissan-teknik, kontakta din Nissan-återförsäljare eller www.nissan.se

[5]  ProPILOT finns endast tillgängligt på vissa versioner. ProPILOT är en Advanced Drive-Assist-teknik som dock inte kan förhindra kollisioner. ProPILOT är endast avsedd för körning på motorväg (med mitträcken) när du har händerna på ratten och ögonen på vägen. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar, även med hänsyn till vägförhållanden, och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet.

[6]  För att använda NissanConnect-tjänsterna behöver du ett NissanConnect-användarkonto och måste registrera och logga in på NissanConnect med ditt användarnamn och lösenord. För att använda den kostnadsfria NissanConnect-appen behöver du en smartphone med ett kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med dataalternativ med ett befintligt eller separat mobiltelefonavtal mellan dig och din mobiloperatör. Alla tjänster är föremål för mobilnätstäckning.

[7]   Amazon, Alexa och alla relaterade varumärken tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. Vissa Alexa-funktioner är beroende av smart hem-teknik. 

[8]  Anslutning av en mobiltelefon för att använda NissanConnect ska endast göras om bilen är tryggt parkerad. Användning av systemet ska alltid ske i enlighet med rådande trafiklagstiftning. Förare ska bara använda systemet när det är säkert att göra det. Användare ska vara medvetna om riskerna att användningen av handsfree-teknik kan avleda uppmärksamheten från vägen, vilket skulle kunna påverka förarens kontroll över bilen.

[9]  Informationen som tillhandahålls baseras på interna testuppgifter. Informationen är vägledande och avser inte ett visst fordon.  Informationen är inte en del av erbjudandet. Siffrorna kan variera beroende på många faktorer som till exempel optimal utrustning, batteristatus, klimatkontroll, underhåll, körbeteende och icke-tekniska faktorer som väderförhållanden, faktiskt resrutt etc. Resultaten kan variera i verkligheten.  Nissan förbehåller sig uttryckligen rätten att ändra beräknaren när som helst. 

Bilder och beskrivningar är endast ämnade som vägledning. I vissa fall förekommer bilder på bilar med ej lokalanpassad specifikation och sådana som inte representerar en specifik modell, utrustningsnivå eller ett visst erbjudande. Vissa avbildade detaljer kan eventuellt ej vara tillgängliga vid lansering, eller ej vara tillgängliga som standard utan endast som tillval.
Vilka specifika detaljer och funktioner som finns tillgängliga, som standard eller som tillval (mot extra kostnad), beror på version.

Ansvarig säljare Nissan hos Bilkompaniet Dalarna AB i Mora:

Joakim Forsgren
Tfn: 0250-28879
Epost: joakim.forsgren@bilkompaniet.se

 

Kontakt Bilkompaniet Gävleborg AB:

Rälsgatan 12 i Gävle:  026-54 53 60
Ingarvsvägen 12 i Falun: 023-78 31 00

Ansvarig säljare Nissan hos Bilkompaniet Dalarna AB i Mora:

Joakim Forsgren
Tfn: 0250-28879
Epost: joakim.forsgren@bilkompaniet.se

 

Kontakt Bilkompaniet Gävleborg AB:

Rälsgatan 12 i Gävle:  026-54 53 60
Ingarvsvägen 12 i Falun: 023-78 31 00