Nissan Qashqai

Nissan Qashqai Kampanjpris och serviceavtal spara 49400 kr

Nissan Qashqai finns hos Bilkompaniet i:
– Mora, Engelbrektsväg 3. Öppettider: må-fr 09-18, Lö 10-14

– Gävle, Rälsgatan 12. Öppettider: må-fr 09-18, Lö 10-14
– Falun, Ingarvsvägen 12. Öppettider: må-fr 08-18, Lö 11-15, sö 11-15

NISSAN QASHQAI – DEN ULTIMATA CROSSOVERN
ERBJUDANDE

Kampanjpris – spara upp till 49.400 kr

Nissan Qashqai från 286.000 kr
Förmånsvärde från 2.800 kr/mån[1] 

Vid köp av en ny Nissan Qashqai erbjuder vi ett kampanjpris där vi sänker listpriset med 37.500 kr[2]. Dessutom ingår ett serviceavtal, till ett värde av 11.900 kr, som sträcker sig över 3 servicetillfällen[3].

För mer information kontakta din Nissan-återförsäljare.

PRIVATLEASA EN NISSAN QASHQAI – FRÅN ENDAST 3.795 KR/MÅN[4]

Avtal på 3 år, årlig körsträcka 1500 eller 2000 mil.

Årlig underhållsservice ingår.

Just nu har vi 50 % rabatt på vinterhjul vid teknande av ett privatleasingavtal.

Qashqai MHEV 140 6M/T Acenta från 3.795 kr/mån[4]
Qashqai e-POWER Acenta från 5.795 kr/mån[4]

Säkerhet är standard

Helt nya Qashqai är redan från basnivå fullutrustad med den senaste säkerhetsteknologin. Standardutrustning är bl.a:

  • Intelligent förutseende frontkollisionsvarning
  • Intelligent autobroms med fotgängar- och cyklistavkänning samt korsningsassistans
  • Intelligent aktiv dödvinkelvarnare
  • Intelligent aktiv filbytesvarnare
  • Autobroms bak
  • Cross Traffic Alert bak
  • Parkeringssensorer bak

NU MED E-POWER-TEKNOLOGI

En ny körupplevelse. Med den nya drivlinan e-POWER, där en elmotor alltid driver hjulen, får du en direkt acceleration och en lika tyst körupplevelse som du får med en elbil. Till skillnad mot en konventionell Hybrid, som använder en bensinmotor till att driva hjulen, får du med e-POWER en bensinmotor som laddar batteriet. Resultatet blir en lång räckvidd och en tyst, spännande prestanda.

Kontakta din Nissan-återförsäljare för mer information
Se Nya Nissanbilar i Lager för omgående leverans här>>

SÄKRARE KÖRNING

Upplev en ännu mer avslappnad och säkrare körning[4] och välj en version med ProPILOT med Navi-link[5]. Helt nya Qashqai är fullutrustad med säkerhetsteknologier som ser till att både du, dina passagerare och medtrafikanter blir tryggare i trafiken.

Nissan Qashqai Interiör Instrument

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Ta körupplevelsen och säkerhetsnivån till en ny nivå[5]. ProPILOT med navi-link, Head-Up Display och ett helt digitalt och anpassningsbart instrumentkluster[8] gör körningen både mer spännande och säker.

Nissan Qashqai interiör display

HÅLL KONTAKT MED OMVÄRLDEN

Uppkoppling har aldrig varit smidigare. Helt nya Nissan Qashqai är bl.a tillgänglig med trådlös Apple CarPlay och Google Maps tjänster [7][8].

nissan Qashqai interör stolar

RYMLIG INTERIÖR OCH HÖGKVALITATIVA MATERIAL

En rymlig interiör, kompakt exteriör och en bekvämare körning. Till och med bagageutrymmet är generöst och tillhör bland de största i klassen. Det låter dig ta med allt som behövs på resan.

Nissan Qashqai: Bränsleförbrukning WLTP blandad körning l/100 km: 5,2–7,0. CO2-utsläpp g/km: 117-159.

 

Erbjudandet gäller fram till 30.06.2024 och går ej att kombinera med andra avtal eller rabatter. Med reservation för eventuella förändringar. Bilen på bilden är extrautrustad. För mer information kontakta din Nissan-agent.

[1] Förmånsvärde: kostnaden motsvarar skatten per månad för bilförmånen baserat på 50 % marginalskatt.

[2] Gäller ej utrustningsnivå Visia.

[3] Gäller endast vid köp av en ny Qashqai. Gäller ej utrustningsnivå Visia. Serviceavtalet sträcker sig över 3 år / 9000 mil (bensin) resp. 3 år / 4500 mil (e-POWER).

[4]  Avtalstid: 36 månader, 4500-6000 mil max. körsträcka (beroende på avtal). Uppläggningsavgift 995 kr och administrationsavgift 59 kr/mån tillkommer. Månadskostnaden är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver hyresavgiften. Erbjuds av Santander Consumer Bank, sedvanlig kreditprövning sker. 

[5] Tillgängliga funktioner beror på version – kan vara standard eller tillval (mot en extra kostnad)

[5] Förlita dig inte uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor relaterade till Nissans teknologier, vänligen kontakta din Nissan-återförsäljare.

[6] ProPILOT är tillgängligt på ett begränsat urval av bilar och endast i kombination med automatisk växellåda. ProPILOT är ett avancerat assistanssystem som dock inte kan förhindra kollisioner. ProPILOT är avsett för ”blicken på vägen/händerna på ratten” och endast för körning på motorväg (med körbanor åtskilda av mitträcken). Navi-link stödjer systemet Identifiering av vägskyltar som dock kan missa att läsa av vägskyltarna under vissa omständigheter. Det är förarens ansvar att läsa av vägskyltarna och följa trafikföreskrifterna. Det är alltid föraren som har ansvaret för att hålla sig alert, köra säkert, hålla fartgränserna, anpassa farten efter vägförhållandena och hela tiden vara beredd att återta kontrollen över bilen. Läs mer i bilens instruktionsbok..

[7] Apple CarPlay® är en funktion tillhandahållen av Apple Inc. Android Auto® är en funktion tillhandahållen av Google Inc. Funktionerna kan vara otillgänglig under vissa förhållanden som ligger utom Nissans kontroll. Apple CarPlay® och Android Auto® kan vara otillgängliga i vissa länder (Android Auto® är ännu ej lanserat på den svenska marknaden) eller sakna vissa funktioner. Nissan frånsäger sig ansvaret gällande tillgänglighet och/eller avsaknad av vissa funktioner i Apple CarPlay® resp. Android Auto®.

[8] Tillgänglighet av funktioner varierar beroende på version. Standard eller tillval (mot en extra kostnad).

Bilderna som visas är för handledning. I vissa fall är bilderna tagna på fordon som inte finns på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, klass eller erbjudande. De egenskaper som visas kanske inte är tillgängliga, eller är begränsade till vissa utrustningsnivåer.

Ansvarig säljare Nissan hos Bilkompaniet Dalarna AB i Mora:

Joakim Forsgren
Tfn: 0250-28879
Epost: joakim.forsgren@bilkompaniet.se

 

Kontakt Bilkompaniet Gävleborg AB:

Rälsgatan 12 i Gävle:  026-54 53 60
Ingarvsvägen 12 i Falun: 023-78 31 00

Ansvarig säljare Nissan hos Bilkompaniet Dalarna AB i Mora:

Joakim Forsgren
Tfn: 0250-28879
Epost: joakim.forsgren@bilkompaniet.se

Kontakt Bilkompaniet Gävleborg AB:

Rälsgatan 12 i Gävle:  026-54 53 60
Ingarvsvägen 12 i Falun: 023-78 31 00