Mercedes-Benz Transportbilar

Rätt transportbil för dina arbetsuppgifter

Mercedes-Benz breda utbud av transportbilar och servicetjänster ser till att din verksamhet aldrig står still. Hos Bilkompaniet hittar du en transportbil för just dina transportbilsbehov. Utforska utbudet av skåpbilar, flakbilar och chassibilar med rymligt lastutrymme och utomordentlig komfort. Oavsett om ditt företag behöver små skåpbilar eller stora eldrivna fordon, har vi något för alla.

Mercedes-Benz Citan Skåpbil. Nu med eldrift!

En liten transportbil. En större upplevelse.

Mercedes-Benz Citan visar vart skåpet ska stå och fick utmärkelsen “Van of the Year 2022”.

Om du väjer eCitan så får du en transportbil som tack vare eldriften lämpar den sig perfekt för att köra i innerstäder – samtidigt som högvoltsbatteriet har tillräcklig räckvidd för lite längre resor och utflykter.

 

Läs mer här Mercedes-Benz Citan skåpbil.

Mercedes-Benz Citan Tourer!

Utforska en ny nivå av stil och funktion med Mercedes-Benz Citan Tourer. Den kompakta, flexibla och bekväma minibussen sätter standarden för mångsidighet och passar lika bra för smidig stadskörning som för längre leveraner.

 

Läs mer här Mercedes-Benz Citan Tourer.

Framtidens skåpbil

Sprinter bjuder på en sömlös övergång mellan vardag och arbete. Mercedes-Benz Sprinter är nämligen förvillande lik en personbil gällande både komfort och säkerhet.

 

Läs mer här Mercedes-Benz Sprinter.

Kompakt transportbil med plats för allt

Letar du efter en pålitlig och flexibel transportlösning? Med fokus på kvalitet och funktionalitet erbjuder Mercedes-Benz Vito Skåpbil en imponerande kombination av generöstlastutrymmen, kompakt design och enastående prestanda som passar perfekt för alla dina företagsbehov

Läs mer här Mercedes-Benz Vito.

Vito Mixto

Mercedes-Benz Vito Mixto är den optimala lösningen för ditt företags varierande transportbehov. Med ett generöst lastutrymme och plats för sex personer kombinerar bilen det bästa av två världar och ger dig en perfekt balans mellan passagerarutrymme och lastkapacitet.

Läs mer här Mercedes-Benz Vito Mixto

Framtidens chassibil

Mercedes-Bens Sprinter Chassi imponerar med sina olika variationer, förarhytten är även utformad för att din arbetsdag ska vara så smidig som möjligt.

 

Läs mer här Mercedes-Benz Sprinter Chassi .